Предложението на проф. Габровски за министър на спорта изненада всички: Съпругът на

...
Предложението на проф. Габровски за министър на спорта изненада всички: Съпругът на
Коментари Харесай

Проф. Николай Габровски предлага за министър на спорта съпруга на Стойка Кръстева

Предложението на проф. Габровски за министър на спорта изненада всички: 

Съпругът на олимпийската ни шампионка по бокс от Токио Стойка Кръстева - инж. Борил Кръстев, е номинацията на проф. Николай Габровски за министър на спорта. Името на Кръстев бе показано през днешния ден от неврохирурга пред президента Румен Радев. Габровски регистрира изпълнен мандат и показа кабинет, коминиран от дами. В него Борил Кръстев е препоръчан за министър на младежта и спорта, написа.

Кръстев имаше дейна роля в подготовката на Стойка за олимпиадата.

Миналата година той направи първите си стъпки в политиката. Кандидатира се на ноемврийските избори за народен представител на ГЕРБ от 24 МИР в София.

Борил Кръстев е ученик на районно управление (на МВР) “Ангел Кънчев “ гр. Русе, със приключена бакалавърска степен “Транспортна техника и технологии ” и магистър инженер по компетентност “Технология и ръководство на превоза ”, а сега прави следдипломна подготовка с профил “Бокс и кикбокс ” в НСА “Васил Левски ”, гр. София.

От 2009 година работи в областта на търговията и ръководството на сграден фонд.

Притежава дълготраен опит в ръководството и организацията на спортната подготовка. Участва в разнообразни действия, свързани с подкрепяне и развиване на детско-юношеският спорт, изискванията в спортните зали и обезпечаването на по-добри условия в подготвителния развой.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР